Курси НБУ $ 41.21 € 45.96
Відгадайте, що в гарбузі?

Волинь-нова

Відгадайте, що в гарбузі?

Вікторина для тих, хто знає і хоче знати більше від газети «Волинь-нова» і сайту www.volyn.com.ua

Запитання:

Сьогодні, як і вже понад півстоліття, ним захоплюються, повторюючи гасло «А-Ба-Би-Га-Ла-Ма-Ги», від 2 до 102. Існує в реальній і віртуальній реальностях. Прародич цього предмета був однакової крові з Буратіно, а донька країни, в якій він з’явився на світ, має у нас сестер – кровних дочок Маркіяна, Якова, Івана та Лесі. А ось ім’я одного з його нинішніх дітей нашою транскрипцією асоціюється із білочкою. Хоча в його парках поруч із замками можна зустріти і слона, і дракона, і вже не тільки людей із жовтим обличчям…

Що за предмет у гарбузі?

 

Слово-відповідь треба надіслати до 13 листопада тільки у вигляді есемес–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Картопля», «Три яблука»).

Переможець отримає «грошового гарбуза» – 200 гривень (якщо тих, хто відповість правильно, буде більше, тоді ми проведемо жеребкування і витягнемо прізвища двох учасників, які отримають по 100 гривень).

А ще спеціальний приз отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп.   Волі, 13) чи електронну (volyn.nova@gmail. com) найяскравіше опише, як шукав чи шукали правильну відповідь.

Подробиці вікторини «Гарбуз із секретом» – у друкованому варіанті «Волині-нової» за 4 листопада 2017 року.

Telegram Channel