Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вилікувався холодною водою

Волинь-нова

Вилікувався холодною водою

Пишу з надією допомогти людям, які після запалення легень страждають від ускладнення, що має назву «субфебрильна температура 37 – 37,3 градуса»

 


     Така температура може триматись від декількох місяців до декількох років, при цьому людина як варена, має дуже ослаблений імунітет, що призводить до нових застуд. Я мав нещастя в січні 2016 року захворіти на пневмонію, мусив відвідувати поліклініку протягом майже 1,5 місяця. Доводилося чути розмови пацієнтів, які теж перенесли запалення легень. З температурою 37,2 градуса доводиться ходити на роботу, але працювати в такому стані дуже некомфортно, відчуваєш важкість у голові, слабкість в усьому тілі. Лікарі при подібних скаргах беруть аналіз крові, якщо показники в межах норми – радять не звертати уваги на погане самопочуття.
     Коли я пішов на роботу (працюю інженером з обладнання на заводі), це був жах – увага пригальмована, ноги наче ватні, іноді сприймаєш дійсність, як уві сні, треба робити величезні зусилля, щоб сконцентруватись. І тут в інтернеті я натрапив на книжку Себастьяна Кнайппа «Моє водолікування». Вирішив обливатися, дотримуючись принципів, викладених автором.


 



Після того, як лікарі понад місяць нічого не змогли зробити, температура нормалізувалась після 3-х обливань холодною водою.



     Першого дня увечері я поливав холодною водою з душового шланга груди і спину (трохи ноги) протягом 20 секунд. Не витираючись, зразу ж одягнув футболку, спортивні штани, теплу шерстяну сорочку, светр і енергійно ходив по квартирі 15 хвилин, час від часу робив вправи, щоб забезпечити інтенсивну циркуляцію крові. Коли приблизно через 1,5 години перевдягався на ніч, футболка була суха, без жодного сліду вологи. Вночі дуже спітнів, хоча дискомфорту не відчував. Наступного дня температура не перевищувала 37о. Коли вийшов на вулицю, вітер не здавався таким ворожим і холодним, хоча погода була дуже вітряна.
     Ввечері збільшив тривалість обливання до 40 секунд. І знову сильне потовиділення вночі, яке не приносило дискомфорту. А наступного дня – стабільна температура 36,8о з відчутним покращенням самопочуття. Ввечері 3–го дня збільшив тривалість обливання холодним душем (не обливаючи голови !) до хвилини. Вночі ніякого потовиділення не було, а вдень температура трималась на рівні 36,5 градуса із самопочуттям абсолютно здорової людини.
     Продовжую обливатись і далі, тим більше, що фінансових затрат це не вимагає, затрати часу – не більше 15 – 20 хвилин, а ефект при цьому – понад усі сподівання. Після того, як лікарі понад місяць лікували мене антибіотиками і нічого не змогли зробити із залишковою температурою, вона нормалізувалась і продовжує стабільно триматись після 3–х обливань холодною водою. Треба лише пам’ятати, що тривалість обливання не може перевищувати двох хвилин. Сподіваюся, ця інформація і особливо книжка «Моє водолікування» допоможе людям, що схильні до частих простудних захворювань.
     З повагою
     Василь Степанович 
     (прізвище прошу не вказувати).


 


 

Telegram Channel