Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Козак Гаврилюк знову одружився

Волинь-нова

Козак Гаврилюк знову одружився

Революція гідності звела його з нинішньою обраницею — 22-річною київською студенткою Яриною Хемій із Коломиї (на фото)

 


     Мирослава КОЗЮПА
     
     На весіллі гостювали народні та місцеві депутати. Козак був у відповідному вбранні — вишиванці та шароварах. Михайло Гаврилюк каже, що називає кохану «школьніца», а вона злиться.
     Свій перший шлюб, де у нього є син, Гаврилюк розірвав 12 років тому, а другий — із дружиною, яку привіз із Росії, — не реєстрував. Саме цій жінці, Оксані, Михайло і завдячує своїм оселедцем.



36-річний Михайло Гаврилюк ще донедавна хвалився, що в нього жінок — «як у козаків: і в Києві, і під Києвом, і в кожному селі.



«Сама підстригаю Мішу машинкою і якось лишила чуба. Коли починаю його ревнувати, то можу пригрозити цього чуба вирвати», — жартувала вона. 36-річний чоловік ще донедавна хвалився, що в нього жінок — «як у козаків: і в Києві, і під Києвом, і в кожному селі».


     Тим часом учора стала на рушничок щастя відома рівненська медик-волонтер Яна Зінкевич. Ми писали, як доброволець «Правого сектору» Максим Корабльов зробив їй пропозицію руки і серця у прямому ефірі одного з центральних каналів наступного ранку після того, як дівчина повідомила Україні про свою 

Telegram Channel