Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У 2 роки заробила півмільйона гривень!

Дівчинка-крихітка з Дубровиці Рівненської області Аріна Шугалевич (на фото) завдяки унікальним здібностям — знає всі столиці світу — перемогла у телевізійному шоу «Україна має талант. Діти»

     Мирослава КОЗЮПА
     
     Серед 10 талановитих фіналістів, які представили чудові видовищні номери, вибрати кращого було надзвичайно складно, бо кожен учасник віком від 2 до 16 років заслуговував на перемогу. Журі жодним чином не могло впливати на остаточні підсумки, тож розсудити мали глядачі. І вони підтримали знавця географії, наймолодшу учасницю ефіру Аріну Шугалевич, яка виступала в категорії «Знання». На заключному етапі судді показували конкурсантці зображення прапорів чи визначних пам’яток країн світу, а дворічна дівчинка безпомилково знаходила їх на карті. З таким завданням навіть дорослі не завжди могли впоратися, тож зал підтримував Арінку стоячи.
     На сцені дівчинка трималася невимушено й безпосередньо, всю напругу та відповідальність моменту переживали батьки за кулісами. Мама дівчинки Ірина Шугалевич розповідає, що не сподівалася на перемогу, вже й валізи додому зібрала. Тож результати конкурсу стали неочікуваними. При цьому каже, що участь у такому масштабному проекті – це великий досвід для сім’ї.



На заключному етапі судді показували конкурсантці зображення прапорів чи визначних пам’яток країн світу, а дворічна дівчинка безпомилково знаходила їх на карті. З таким завданням навіть дорослі не завжди могли впоратися, тож зал підтримував Арінку стоячи.



     — Ми помітили, що Аріна дуже легко йде на контакт з людьми – як із дітками, так і з дорослими. Їй цікаво з усіма. Але ми ніколи не вкладали їй у голову думку про конкуренцію, нібито змагаємося за щось, – зізнається мама найталановитішої дитини в Україні.
     А ще батьки помітили, що активній і непосидючій донечці цікава музика, вона постійно підтанцьовує, тож надалі працюватимуть і над розвитком інших її талантів.
     Кастинг подарував Аріні багато позитивних емоцій та вражень. Удома вона часто згадувала співака Дзідзьо, розповідала про те, які гарні та цікаві Ігор Кондратюк і Слава Фролова.
     — Я ні секунди не пожалкувала, що ми наважилися на участь у проекті, бо в буденності донька цих емоцій не отримала б. Це дуже круто, правда. Їй було тут класно, – ділиться враженнями Ірина.
     Тепер сім’я хоче відпочити. Після телепроекту найбільше потребують цього дорослі, бо сама переможниця втоми, здається, не відчувала. Проте, хоч батьки й не мучили дитину зайвими репетиціями, бувало, вона сама навідріз відмовлялася готуватися. Найважче Арінці було сконцентруватися на сцені: велика кількість людей, яскраві вогні і телекамери часто відволікали, що природно у її віці.
     Серед усіх визначних місць дитині найбільше подобається німецький замок ХІХ століття Нойшванштайн, що в перекладі значить «Нова лебедина скеля». Тож батьки кажуть, що завдяки шоу, глядачам і здібностям Аріни, а також виграному нею суперпризу – півмільйона гривень – мрія доньки здійсниться вже незабаром.


 


 

Telegram Channel