Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Заради нас віддав своє життя. Чи прислухається влада Горохівщини до звернення громади?

Жителі вулиці Чкалова звернулися з відкритим листом до мера міста Віктора Годика і депутатів Горохівської міської ради з проханням увічнити пам’ять про загиблого горохівчанина Сергія Феоктистова у назві вулиці

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


У зверненні пишуть: «Неоголошена війна на Сході України відібрала  у подружжя горохівчан Раїси Іванівни і Олександра Олексійовича Феоктистових  сина – найдорожчий скарб, заради якого живуть на світі мами і тати. Ніхто й ніщо не в силі повернути до рідної хати молоде, як цвіт, життя Сергія, але ми, горохівчани, як і  батьки Героя, його родина, мусимо теж жити з тим болем непоправної втрати. Будучи вдячними Сергієві за подвиг, маємо пам’ятати, що Він пішов захищати Україну, не вагаючись ні хвилини. Він віддав за неї найдорожче, що Бог дарує кожному лише раз,  своє  життя. Він не пожалкував його заради того, щоб ми жили у мирі, щоб народжувалися діти і були щасливими їх батьки, мріючи і вірячи в здійснення своїх мрій. Як і всі ми, Сергій теж міг сьогодні насолоджуватися буднями і святами… На передовій, де з гідністю зустрів смерть, цей мужній чоловік пам’ятав у найстрашнішу для себе хвилину, що за його плечима є ми».



«На передовій, де з гідністю зустрів смерть, цей мужній чоловік пам’ятав у найстрашнішу для себе хвилину, що за його плечима є ми».



Старший сержант інженерно-саперного взводу Сергій Феоктистов загинув 26 вересня 2015 року біля смт. Новгородське Донецької області. Він підірвався на міні.


Перш, ніж звернутися з цим проханням до мерії, жителі вулиці Чкалова просили дозволу на таке рішення у згорьованих Раїси Іванівни і Олександра Олексійовича Феоктистових. Розповідали, що було важко стримати сльози, дивлячись на розчулених батьків Сергія.


Від мерії люди чекають позитивного рішення. Надіються, що у найближчому часі районна влада допоможе родині Сергія Феоктистова встановити пам’ятник на його могилі, гідний Героя, Сина батьків, які зростили і виховали його  взірцем жертовності для всіх нас.


 

Telegram Channel