Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Прапор піднімали разом з іноземними друзями

На свято національного прапора до Нововолинська прибули делегації міст — побратимів з Польщі та Чехії. Урочистості відбулися на площі Чорновола, яка була по-особливому святковою

Алла ЛІСОВА


Колектив дитячого навчального закладу №6 на чолі з завідувачкою Надією Бєльською виготовив два великі синьо-жовті стяги. З прапорами до них долучилися представники громадських патріотичних та ветеранських організацій, мешканці міста. Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих за волю та незалежність України. Всіх присутніх із святом привітали Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков, депутат міської ради Наталія Кравчук, представник молоді Любов Франчук.



Колектив дитячого навчального закладу №6 на чолі з завідувачкою Надією Бєльською виготовив два великі синьо-жовті стяги.



Керівники іноземних делегацій — заступник мера міста Біліна (Чехія) Сузанна Бартіпанова, віце-староста Отвоцького повіту (Польща) Павел Рупневські та заступник мера міста Білгорай (Польща) Міхал Дец свої вітальні промови висловили під час прес-конференції. До речі, їм на знак вдячності за співпрацю Віктор Сапожніков вручив вишиванки. Закордонні гості також візьмуть участь у відзначенні 25-річчя незалежності України.


 

Telegram Channel