Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Суперкубок федерації футболу і «Волині–нової»!

Волинь-нова

Суперкубок федерації футболу і «Волині–нової»!

24 серпня, у День Незалежності України, у Луцьку на стадіоні «Авангард» відбудеться футбольне свято — матч за суперкубок Волині, в якому зустрінуться «Луцьксантехмонтаж-536» і «Стир» із села Старий Чорторийськ Маневицького району

Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ


«Луцьксантехмонтаж-536» — чемпіон області сезону 2015—2016 років, який у напруженій боротьбі лише в останньому турі випередив на два очка боратинську «Ласку». До речі, команда будівельників і минулого року виборювала суперкубок Волині як чемпіон області, але у вирішальній зустрічі на стадіоні «Шахтар» у Нововолинську поступилася срібному призерові обласної першості — «Ласці» з Луцького району — 0:2.
Клуб «Стир» із Маневиччини більш відомий як учасник багатьох змагань серед сільських колективів, які представляють ФСТ «Колос». Команда, якою опікується місцевий фанат футболу Андрій Байцим, виграла всі районні й обласні турніри серед колосовців. А нинішнього року досить сенсаційно здобула кубок Волині, за який боролися найсильніші аматорські клуби нашого краю.



Матч за суперкубок відбудеться в Луцьку на стадіоні «Авангард» в середу о 15–й годині.




Нагадаємо, що на шляху до почесного призу маневиччани в 1/8 фіналу здолали цуманський «Атлетік» — 5:3, в 1/4 — боратинську «Ласку» — 0:0 (за пенальті — 5:4), в 1/2 — ДОФ «Арбо» з Каменя–Каширського — 3:0. У вирішальному поєдинку гравці зі Старого Чорторийська у Ковелі на стадіоні «Верес» перемогли команду господарів — 1:0 і вперше стали володарями кубка області.
Цього року федерація футболу Волині організовує фінальний матч за суперкубок разом із газетою «Волинь–нова». І для переможця, і для фіналіста ми приготували спеціальні призи, які будуть вручені командам і гравцям відразу після вирішальної зустрічі. Матч за суперкубок відбудеться в Луцьку на стадіоні «Авангард» в середу о 15–й годині.

Telegram Channel