Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

До Києва їде польський президент

Присутність Анджея Дуди на святкуванні у столиці України дає надію, що Польща після неприйнятного для українців рішення про визнання волинської трагедії «геноцидом» припинить політику нагнітання та спекуляції непростим спільним минулим двох народів

Президент Польща Анджей Дуда 24 серпня у Києві візьме участь у врочистостях з нагоди 25-ліття незалежності України. З Петром Порошенко глава польської держави розмовлятиме про шляхи стабілізації в регіоні. Про це повідомив міністр в Канцелярії президента Польщі Кшиштоф Щерський, пише «Експрес» з посиланням на polradio.pl. «Президент Анджей Дуда буде одним із головних закордонних гостей», – сказав Щерський. Він додав, що це підкреслює значення польсько-українських взаємин.



Президенти Польщі та України планують підписати спільну декларацію на тему 25-ліття польсько-українських відносин.



 


Нагадаємо, президенти Польщі та України планують підписати спільну декларацію на тему 25-ліття польсько-українських відносин. У її тексті, як сказав президентський міністр, мова йтиме про «велику роль Польщі у процесах трансформації в Україні, її участь у ключових подіях найновішої історії України».


 

Telegram Channel