Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Я занадто люблю свою країну і футболку національної команди»

Волинь-нова

«Я занадто люблю свою країну і футболку національної команди»

Футбольний бог аргентинських уболівальників 29-річний Ліонель Мессі оголосив, що повертається до лав національної збірної

Петро ПАС


Як відомо, після поразки у цьогорічному фіналі Кубка Америки від Чилі (основний час – 0:0, у серії пенальті – 2:4) Ліонель Мессі заявив, що більше не виступатиме за головну команду країни, в складі якої провів 113 матчів і забив 55 голів, а всі сили віддаватиме «Барселоні». Мовляв, що його талант і голи, коли збірній не щастить: Аргентина третій рік поспіль зазнає поразок у головних матчах крупних турнірів – у фіналі ЧС-2014 поступилась німцям (0:0, 0:1 – у додатковий час), а минулого року теж у фіналі Кубка Америки знову програла Чилі (0:0, 1:4 – у серії пенальті), і ось нинішня невдача з чилійцями...


Після такої заяви навіть сам легендарний Дієго Армандо Марадона звернувся до співгромадян зі словами, що буде просити Мессі повернутися. «Він поїде на Мундіаль-2018 у Росію і стане там чемпіоном світу. Інакше його відхід – це катастрофа для всього аргентиського футболу», – наголосив Марадона.



«Мессі поїде на Мундіаль-2018 у Росію і стане там чемпіоном світу. Інакше його відхід – це катастрофа для всього аргентиського футболу», – наголосив Марадона.



І ось ця мить настала. Ліонель Андрес Мессі Кучччиттіні (таке в нього повне ім’я) оголосив, що бачить в аргентинському футболі багато проблем і не хоче створювати ще одну зі своїм відходом, тому повертається. «Я занадто люблю свою країну і футболку національної команди», – сказав володар 5 «Золотих м’ячів».


 


 


 

Telegram Channel