Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дорогуські контрабандисти до Буга не дійшли

Волинь-нова

Дорогуські контрабандисти до Буга не дійшли

Маскувальні костюми, раіотелефони, приладинічного бачення та газова зброя — таке спорядження мали при собі контрабандисти, яких затримали на гарячому співробітники Надбужанського управління Прикордонної охорони Республіки Польща.

 


Надвечір 22 серпня співробітники Дорогуського відділу Надбужанського управління Прикордонної охорони під час виконання службових обов’язків з охорони державного кордону за допомогою тепловізора помітили трьох осіб, які йшли з польського боку у бік кордону, повідомляє сайт Надбужанського управління Прикордонної охорони.




Наблизившись до річки, троє якийсь час укривалися у хащах і оглядали довколишню територію, аби продовжити свою мандрівку.



У той район вислали патрулі Прикордонної охорони, аби перевірити невідомих. На місці виявилося, що їхнє перебування не було випадковим, бо польські прикордонники виявили при них значні кількості нелегельних цигарок. Контрабандисти були зодягнені у спеціальні маскувальні костюми. Мали при собі газову зброю, газові балончики, радіотелефони та прилади нічного бачення. Під час затримання один з чоловіків порскнув на жінку-прикордонника сльозоточивим газом, але був схоплений. При затриманих виявили контрабандні цигарки на суму близько 80 тисяч злотих.



Порушники — це чоловіки віком 25 та 30 років, мешканці Холмського повіту. Їм доведеться відповідати за податкове порушення. Окрім того один з них буде покараний за насильство щодо публічної посадової особи, з щопередбачено до 3 років позбавлення волі.




 


 

Telegram Channel