Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Поліське літо з фольклором» уже шукає спонсорів на дитячий фестиваль

Волинь-нова

«Поліське літо з фольклором» уже шукає спонсорів на дитячий фестиваль

А на дорослому форумі всі учасники – від Білорусі до екзотичного Тайваню – станцювали гопак і заспівали «Волинь моя»

 Костянтин Гарбарчук


Вчора на стадіоні «Авангард» відбулося офіційне закриття XIV міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором», учасниками якого стали колективи з Ізраїлю, Грузії, Північного Кіпру, Польщі, Південної Кореї, Тайваню, Білорусі та різних регіонів України.


Урочиста церемонія завершилась грандіозним яскравим концертом, на завершення якого всі учасники затанцювали український народний танець гопак та заспівали гімн нашого краю «Волинь моя».



Це був надзвичайно видовищний та зворушливий момент.



Заступник луцького міського голови Андрій Киця у своєму виступі зазначив: «Символічно, що таке свято відбувається саме в День незалежності України та подякував організаторам та учасникам».


Директор фестивалю Юрій Войнаровський у коментарі для нашої газети сказав:


Свято фольклору вдалося, негативних вражень та зауважень немає. Всі колективи: українські та зарубіжні дуже задоволені гостинним щирим прийомом на волинській землі. Якщо знайдуться спонсори, то наступного року плануємо провести дитячий фестиваль «Поліське літо з фольклором».


Фотоспалахи фестивалю можна переглянути за цим посиланням – http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/zavershyvsya-14-yy-festyval-poliske-lito-z-folklorom .


 

Telegram Channel