Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Знайшлася горе-матір, що закопала дитину у купі гною

38-річну жительку села Козак, що на Рівненщині, яка закопала новонароджену дівчинку та втекла, розшукували протягом двох тижнів. Зараз вона дає свідчення поліцейським.


Ірина ПАСІЧНИК


22 серпня правоохоронці отримали оперативну інформацію, що жінка переховується у лісі поблизу села, де її затримали та доставили до поліції. Багатодітна мати твердить: про те, що вагітна, сама дізналася коли дитина вже почала рухатися, але нікому не розповідала. Як почалися перейми, вийшла на вулицю у вбиральню, де й з'явилася на світ новонароджена. Дівчинка не плакала. Це було уночі. «Немовля лежало за хлівом, я погладила його рукою і, взявши лопату, кілька разів копнула землю, поклала туди дитину і швидко побігла в хату. Лягла і більше не виходила. У нас четверо дітей, ми ледве кінці з кінцями зводимо», – каже Наталія.



Немовля лежало за хлівом, я погладила його рукою і, взявши лопату, кілька разів копнула землю, поклала туди дитину і швидко побігла в хату.



 


За її словами, вона якраз йшла із церкви, але біля дому було багато правоохоронців. Розуміючи, що винна, втекла у ліс.


Зараз триває судово-медична експертиза, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Якщо буде встановлено, що дитина дійсно була мертвонароджена, то дії жінки не будуть розцінюватися як кримінальне правопорушення. Наразі жінка перебуває вдома.


 


Більше: Понівечене тіло сестрички знайшли діти


 

Telegram Channel