Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Керівника господарства нагородили медаллю «За оборону рідної держави»

Волинь-нова

Керівника господарства нагородили медаллю «За оборону рідної держави»

Три десятки літ тішить земля щедрими врожаями серце очільника ПОСП імені Шевченка,що на Горохівщині, депутата обласної ради, pаслуженого працівника сільського господарства України Андрія Турака . Відомий на Волині господар і очолюваний ним трудовий колектив постійно матеріально підтримують тих, хто захищає Україну

 


Леся Влашинець

-Пшениця у нас на всіх площах стояла, як стіна, -  хазяйновито розповідають комбайнери. За словами головного економіста ПОСП імені Шевченка Ольги Шишки, середня врожайність засіяних на 1235 гектарах зернових становила 51,5 центнера з гектара, пшениці і ячменю намолотили по 72 центнери. Ці показники є вищими, ніж у минулі роки, бо земля неодмінно віддячує тим, хто її любить і вміє доглядати. Тому був гарним, як сонце, коровай із нового врожаю.
-Андрію Антоновичу, розкажіть про найкращих трудівників, - попросила у керівника.

-А у нас поганих немає і бути не може, - відповів щиро і просто, з повагою до всіх, хто працює у ПОСП імені Шевченка.



Цими днями Андрія Турака за вагому матеріальну підтримку Збройних Сил України у час неоголошеної війни на Сході було нагороджено медаллю «За оборону рідної держави».



 


Цими днями Андрія Турака за вагому матеріальну підтримку Збройних Сил України у час неоголошеної війни на Сході було нагороджено медаллю «За оборону рідної держави». Її  нашому землякові вручив виконавчий директор Благодійного фонду «Волинь 2014», член громадської ради при голові облдержадміністрації Володимир Кривович.

Фото Лесі Влашинець.


 

Telegram Channel