Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

І навіть президентський кортеж позаздрив би рожищанам

На День Незалежності з ініціативи громадських організацій та активістів відбувся патріотичний автопробіг «Разом – до миру» за маршрутом Рожище-Луцьк-Ківерці-Рожище до якого долучилися 50 екіпажів

Кость Гарбарчук


Як нам розповів один з учасників, голова Рожищенської районної асоціації фермерів і приватних землевласників Руслан Хомич, автором ідеї стала депутат міської ради, громадська активістка Віра Шварцкоп. Акцію підтримали Рожищенська та Ківерцівська Самооборона, Автомайдан України, цивільний корпус «Азов» та небайдужі громадяни. Автопробіг стартував в Рожищі з площі Незалежності. Спочатку було три десятки машин, прикрашених прапорами та національною символікою. По дорозі долучалися автомобілісти з Луцька та Ківерців. Люди їхали родинами, автоколону супроводжувала патрульна поліція. За словами Руслана Хомича, назбиралося півсотні екіпажів, які продемонстрували, що в Україні є патріоти, котрі не дадуть їй впасти у прірву.



За словами Руслана Хомича, назбиралося півсотні екіпажів, які продемонстрували, що в Україні є патріоти, котрі не дадуть їй впасти у прірву.



 


 

Telegram Channel