Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Почесному громадянину Ковеля спокій лише сниться

Волинь-нова

Почесному громадянину Ковеля спокій лише сниться

Можна по-доброму позаздрити невтомності і творчому неспокою цього ковельського краєзнавця, журналіста, поета і письменника Анатолія Семенюка (на фото). Не вистачить пальців на обох руках, щоб перерахувати написані і видані ним книги. А про публікації в пресі й говорити не доводиться – їх сотні

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ


Нещодавно працівники Ковельської центральної районної бібліотеки, готуючи бібліографічний покажчик «Анатолій Семенюк: «Люблю цей світ» (упорядники О. Ткачук і Л. Юрченкович), дослідили, що світ побачили понад 700 (!) друкованих праць Почесного громадянина Ковеля. Погодьтеся, що цифра вражає і приємно дивує.



Cвіт побачили понад 700 (!) друкованих праць Почесного громадянина Ковеля Анатолія Семенюка.



Але схоже на те, що пану Анатолію спокій лише сниться: нещодавно у видавництві «Надстир’я» вийшла друком його нова об’ємна книга під назвою «Ковельщина: історія, слава і доля». Три її частини розповідають про видатних людей Лесиного краю, далеку і близьку історію всіх 99-ти населених пунктів району, про досягнення в галузі освіти, культури, охорони здоров’я, духовності, про людей, котрі є гордістю і славою Ковельщини.





 

Telegram Channel