Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Перший на Волині фестиваль православної сім’ї відбувся у Голобському благочинні

Майже 130 учасників, молодь та сімейні пари до сорока років, таборували в урочищі Мошок біля села Кухарі Ковельського району.

Малюки розважалися у дитячому містечку, займалися в художній майстерні. Впродовж перерв на каву та на час спеки діяли території фітнесу, волейболу, футболу, настільного тенісу. Підготували фестиваль настоятелі парафій Голобського благочиння, аби і в такій формі популяризувати сімейні цінності на основі вчення Святого Письма. 



Підготували фестиваль настоятелі парафій Голобського благочиння, аби і в такій формі популяризувати сімейні цінності на основі вчення Святого Письма. 



На фестиваль запросили експерта з питань сімейної політики та сімейних стосунків, доктора філософських наук, кандидата на уповноваженого у справах сім’ї при Кабінеті Міністрів України Адріана Буковинського, який бесідував з учасниками на теми підготовки до подружнього життя, вміння у шлюбі зберігати любов і повагу, прощати та довіряти одне одному. Учасники зустрічі запитували, ділилися роздумами та досвідом подружніх взаємин, а на завершення спільно помолилися за мир.


Повідомляє сайт Володимир-Волинської єпархії УПЦ.


 


 

Telegram Channel