Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Герой України, переможець акції «Волині-нової», став генерал-майором

Волинь-нова

Герой України, переможець акції «Волині-нової», став генерал-майором

Це високе звання і генеральські погони уродженець села Залізниця Корецького району Рівненської області Ігор Гордійчук отримав від Президента України під час параду з нагоди 25-ї річниці Незалежності України у столиці (на фото)

Мирослава СЛИВА


Легендарний командир із позивним «Сумрак», якого читачі і працівники нашої газети обрали «Людиною серпня-2015 року», очолював загін спецназу.



Його розвідники у серпні 2014-го 12 діб утримували контроль над Савур-Могилою, відбиваючи постійні нічні штурми бойовиків.



Його розвідники у серпні 2014-го 12 діб утримували контроль над Савур-Могилою, відбиваючи постійні нічні штурми бойовиків. Попри численні контузії Ігор Гордійчук не залишив позицій: останнім пішов з висоти та вивів особовий склад з-під вогню. Під час атаки терористів отримав тяжке поранення голови і непритомним був доставлений до лікарні Дніпропетровська. Переніс кілька операцій, проходив реабілітацію у США. За мужність у боротьбі проти агресора на Донбасі удостоєний звання «Герой України» та орденів Богдана Хмельницького II та III ступенів. Із квітня 2016 року виконує обов’язки начальника Київського військового ліцею імені Івана Богуна.


Фото із сайту www.umoloda.kiev.ua .


 

Telegram Channel