Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Лучани і «бразильців» змели з поля – 17:0!

Вихованці дитячо-юнацької футбольної школи «Волинь» (тренер Альберт Мікоян) взяли участь у «Літньому турнірі-2016», який проводився у місті Чорноморськ (Южний) Одеської області. 11-річні лучани буквально «розбомбили» своїх суперників на шляху до фіналу, а найбільше перепало їхнім одноліткам з футбольної академії «Бразиліс», яких наші юні земляки перемогли з рахунком 17:0

Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ


На першому етапі 15 команд були розділені на три групи. Волиняни, можна сказати, не помітили на полі суперників із Харкова, вигравши у них — 8:0, Чорноморська — 10:0, Вінниці — 15:0.


У півфіналі «під ногу» юним волинянам потрапили їхні ровесники з одеської футбольної академії «Бразилія». Майже щохвилини суперникам лучан довелося виймати м’ячі зі своїх воріт. Коли пролунав фінальний свисток, у пасиві «бразильців» їх було 17. У заключному вирішальному поєдинку «Волинь» перемогла одеський «Атлетік» — 1:0 і стала володарем головного призу турніру. Кращим гравцем змагань організатори назвали лучанина Дмитра Пірнача, воротарем — Владислава Гуменюка, бомбардиром — Миколу Чернюка, який забив 24 (!) голи.



У заключному вирішальному поєдинку «Волинь» перемогла одеський «Атлетік» — 1:0 і стала володарем головного призу турніру.



Відразу з Одещини команда Альберта Мікояна поїхала в Ковель, де взяла участь у ще одному футбольному турнірі. І тут юні лучани виступили відмінно. Вони виявилися сильнішими за суперників із Сокаля, Ковеля, а також виграли у трьох команд із Києва. За словами тренера, усіх цих успіхів могло б і не бути, якби не спортивний фанатизм батьків юних футболістів, які за власні кошти організовують поїздки своїх дітей на різноманітні змагання.


 


 

Telegram Channel