Курси НБУ $ 39.78 € 42.31

А якби ще Даріо Срна не «поцілував» поперечини…

За дві хвилини до фінального свистка капітан «гірників» міг довести рахунок на «Арені Львів» до розгромного: ударив так, що ледь не зламав ворота, проте не забив

Петро ПАС


Ліга Європи-2017. Плей-оф раунд. Матч-відповідь. «Шахтар» (Донецьк, Україна) – «Істанбул Башакшехір» (Туреччина) – 2:0 (1:0 – Джозеф Аттам, автогол, 23 хвилина; 2:0 – Марлос, з пенальті, 71). Перша гра – 2:1.



  • – Чи хотіли б ви в груповому етапі зустрітися з «Брагою»? – запитали на післяматчевій прес-конференції в наставника «гірників» Паулу Фонсеки, який раніше очолював цей клуб.



  • Але я не хотів би грати проти «Браги» – там залишилась частина мого серця.




  • – Побувати в Португалії – це завжди круто. Але я не хотів би грати проти «Браги» – там залишилась частина мого серця. Проте наші амбіції – перемагати всіх і дійти в Лізі Європи якомога далі.


Жеребкування групового етапу Ліги Європи відбудеться сьогодні, де «Шахтар» разом із луганською «Зорею» дізнаються своїх суперників.


Учора стало відомо, що в Лізі чемпіонів проти київського «Динамо» будуть грати португальська «Бенфіка», італійський «Наполі» і турецький «Бешикташ».

Telegram Channel