Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Щоб не потрапити під бомби

На військовому полігоні «Поворськ» бойові льотчики тепер часто удосконалюють свою майстерність, тому людям слід триматися від нього подалі, повідомляє газета «Вісті Ковельщини».


Нещодавно у рамках навчань «Небесний щит–2016» у «Поворську» були відпрацьовані практичні дії авіації. Бойові екіпажі авіаційних частин разом із бойовими обслугами зенітних ракетних та радіотехнічних військ Повітряних сил у взаємодії з підрозділами Сухопутних військ удосконалювали ведення повітряної розвідки, нанесення авіаційних ударів, ведення повітряних боїв та зенітного ракетного прикриття для адекватного реагування на загрози з повітря та підтримки Збройних сил України.



Є загроза не тільки підірватися на боєприпасах, які не вибухнули, а й потрапити в зону бомбометання.



 


Мешканці Поворська та інших населених пунктів Ковельського району доброзичливо ставляться до такого сусідства. Багато з них не проти влаштуватися на роботу у місцеву військову частину, яка обслуговує полігон, адже заробітна плата зайнятих тут значно зросла і нині перевищує сім тисяч гривень на місяць. У свою чергу військові закликають місцевих жителів до обачності.Відновлення навчань на полігоні змушує всіх, хто полюбляв «тихе полювання» в тутешніх лісах, бути вдвічі, а то й втричі обережнішим. Адже є загроза не тільки підірватися на боєприпасах, які не вибухнули, а й потрапити в зону бомбометання. А це надзвичайно небезпечно для життя.


 


 


 

Telegram Channel