Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Прикордонники виявили на Волині контрабанду інсектицидів та цигарок

10 пакетів з інсектицидами виявили в додаткових бокових ящиках, дисках запасних колес та серед інструменту в напівпричепі вантажівки під час огляду. Сума оцінки вилученого товару складає 27,3 тисячі гривень

Прикордонники Луцького загону в пункті пропуску «Ягодин-авто» спільно з митниками виявили вантажний автомобіль «Сканія», на якому наш співвітчизник намагався незаконно перемістити через кордон хімічні препарати для захисту рослин від шкідливих комах.


10 пакетів з інсектицидами виявили в додаткових бокових ящиках, дисках запасних колес та серед інструменту в напівпричепі під час огляду.  Сума оцінки вилученого товару складає 27,3 тисячі гривень, інформує сайт Держприкордонслужби України.



Сигарети було заховано у вагоні потягу, який вивозив з України залізну руду.



 


А в пункті пропуску «Володимир - Волинський-з/с», що на українсько-польському кордоні, спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів запобігли минулої доби прикордонники Львівського загону. Сигарети було заховано у вагоні потягу, який вивозив з України залізну руду. При проходженні прикордонно-митного контролю було виявлено сигарети в кількості 500 пачок сигарет без акцизних марок. Виявлені сигарети вилучено встановленим порядком.

Telegram Channel