Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що побажав Віктор Сапожніков нововолинцям у день 66-річчя міста

Волинь-нова

Що побажав Віктор Сапожніков нововолинцям у день 66-річчя міста

«Нововолинськ ніколи не втратить свого шахтарського статусу»

Шановні земляки! Дорогі нововолинці!
        За доброю традицією  в останню суботу і неділю літа ми відзначаємо День народження міста і День шахтаря. З цієї нагоди з  вдячністю згадуємо всіх, хто творив славну історію Нововолинська, розбудовував наш спільний дім та збагачував його гарні  традиції.

 

 

Незважаючи на складні часи, які переживає нині вугільна галузь Волині, Нововолинськ ніколи не втратить свого історичного шахтарського статусу, а  й надалі розвиватиметься як значимий промисловий центр з потужним потенціалом.

 

 

Щиро дякую ветеранам шахтарської праці, з  якими пов’язане народження і  становлення Нововолинська,   усім гірникам за самовіддану працю. За 66-річний проміжок часу тут зростали гірничі династії, які примножували його шахтарську доблесть. Незважаючи на складні часи, які переживає нині вугільна галузь Волині, Нововолинськ ніколи не втратить свого історичного шахтарського статусу, а  й надалі розвиватиметься як значимий промисловий центр з потужним потенціалом. Ми маємо напрацювання і бачимо перспективу розвитку інших галузей. Зараз Нововолинськ займає достойне місце на карті Волинського краю та України за багатьма економічними показниками.

 

 

 Велике спасибі усім Вам, дорогі нововолинці, за  внесок у розвиток  господарського комплексу нашого краю, за вашу громадянську позицію, за  патріотизм і любов. Низько схиляю голову перед сім’ями наших загиблих захисників Вітчизни. Вірю, що на наше місто чекає гарне майбутнє.  Ми й надалі будемо розбудовувати його, щоб воно ставало ще більш  ошатним і красивим. Нехай зростає та процвітає наш рідний Нововолинськ! Оптимізму, добра й щастя! Хай над вами завжди світить ясне сонце, голубіє небо,  у кожній родині запанує мир, достаток і любов.

 

 

  З повагою нововолинський міський голова Віктор САПОЖНІКОВ.

 

 

 

 

 

 

 

Telegram Channel