Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Під Києвом виявили колодязь з людськими останками

У глибокій ямі лежали мішки і поліетиленові пакети, які виділяли зпах.

У четвер, 25 серпня, в поліцію звернувся директор яготинського комунального підприємства "Ритуал", який повідомив, що під час наведення порядку на центральному кладовищі, комунальники виявили колодязь, з якого було чутно трупний запах.


Відсунувши бетонну кришку, приблизно на п'ятиметровій глибині, працівники побачили мішки і зав'язані поліетиленові пакети – вони й виділяли запах, інформує obozrevatel.com.


Співробітники поліції, які прибули на місце події в складі слідчо-оперативної групи, дістали з колодязя два пакети і розкрили їх. У середині були частини людського тіла.



Слідство встановить, яким чином пакети виявилися в покинутому колодязі і чи причетна до цієї ситуації місцева лікарня.



На пакетах скотчем були прикріплені записки із зазначенням прізвища, імені та по-батькові людей, а також їх вік і діагноз.


За однією з версій, походження пакетів може бути пов'язано з місцевою лікарнею, яка розташована недалеко від кладовища. Одна із записок була виконана на рукописній заяві тримісячної давності, де санітарка просила у головлікаря дозволити їй помінятися чергуваннями з колегою.


Інформацію про знахідку поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


Слідство встановить, яким чином пакети виявилися в покинутому колодязі і чи причетна до цієї ситуації місцева лікарня.

Telegram Channel