Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Лижі не просто готують влітку – на них здобувають «золото»! (Відео)

Збірна України поки що один з головних фаворитів на чемпіонаті світу з літнього біатлону в естонському місті Отепяя

Петро ПАС


Спочатку наша головна команда виборола на роликових лижах «срібло» в змішаній естафеті (Юлія Джима, Олена Підгрушна, Сергій Семенов, Дмитро Підручний). А потім Підгрушна змінила «срібло на злато», перемігши в спринтерській гонці. Приємно, що на п’єдестал тут зійшла ще одна представниця України – Ірина Варвинець, яка забрала «бронзу» в легендарної фінки Кайси Макаряйнен.



Сьогодні вранці Анастасія Меркушина у гонці переслідування, хоч і допустила аж 6 промахів, проте без медалі не залишилась – «бронза»!



Ще кращі результати в юніорів: 2 «золота» в спринті (Антон Мігда і Анастасія Меркушина) і «срібло» в змішаній естафеті (Анастасія Меркушина, Ганна Кривонос, Олександр Морьєв, Антон Дудченко). А сьогодні вранці Анастасія Меркушина у гонці переслідування, хоч і допустила аж 6 промахів, проте без медалі не залишилась – «бронза»!


Трансляцію недільних гонок переслідування можна переглянути на каналі «Матч! Наш спорт» (різні посилання на відео дає сайт Федерації біатлону Україниwww.biathlon.com.ua ): чоловіки стартують об 11.15, жінки – 13.45, юніори – 15.45.


Відео перемоги Олени Підгрушної:



 


 


 


 


 


 


 

Telegram Channel