Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За такі гроші будь-хто зняв би порчу...

Волинь-нова

За такі гроші будь-хто зняв би порчу...

Жителька одного із сіл Горохівщини до районного центру поїхала у своїх справах. Тепер лише пам’ятає, що начебто по дорозі до районної лікарні її перестріли невідомі жінки. Стали щось розпитувати, а розговорившись, «застерегли», що на неї, на її кількамісячне немовля хтось навів «страшенну порчу» і запропонували «зняти її, щоб не було біди»

Леся ВЛАШИНЕЦЬ


Мабуть, бідолашна потрапила під гіпноз. На жаль, рідні надто пізно помітили неадекватний стан Тетяни.   Кажучи вдома, що їй вкрай потрібно лікувати зуби, 26-річна жінка ще три дні їздила до районного центру.



Жертва винесла з дому 4000 гривень, 450 доларів США, 50 євро, золотий браслет, чотири золоті хрестики, дві обручки, три пари золотих сережок, шість каблучок.



В один із них батьки бачили, що донька навіщось фотографує всі дорогоцінності, які були у хаті, а коли вони зникли, звернулися до Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області.


З’ясувалося, що шахрайки увесь цей час «знімали порчу». Третього дня забажали отримати плату за свою «послугу». Для цього з дому чергова жертва винесла  4000 гривень, 450 доларів США, 50 євро, золотий браслет, чотири золоті хрестики, дві обручки, три пари золотих сережок, шість каблучок.


Відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження. Полісмени Горохівщини  застерігають жителів району не вступати у розмови з особами сумнівної зовнішності, не бути довірливими і безпечними.


 

Telegram Channel