Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ющенко торгує на блошиному ринку вишиванками

Волинь-нова

Ющенко торгує на блошиному ринку вишиванками

Користувач соцмережі Facebook «Сестра Чемоданова» опублікувала фото з колишнім президентом Віктором Ющенком, який, за її словами, торгував старовинними вишиванками на блошиному ринку в районі станції метро «Лівобережна» в Києві

«Йду така, таращусь на всякі штучки у надії купити собі чого-небудь вінтажного та за мінімальні гроші – і раптом погляд падає на Віктора Андрійовича. Сидить собі на пластиковому стільці і п’є каву з паперового стаканчика. А перед ним розкладені старовинні вишиванки. Торгує, значить.



Поговорили ми з паном Ющенком про погоду, про те, про се, потиснули один одному руки...



Люди проходять, вітаються. Я попросила дозволу сфотографувати – він сказав: да не питання (дивіться світлину). Поговорили ми з паном Ющенком про погоду, про те, про се, потиснули один одному руки... Мер столиці їздить по місту на велосипеді один, без охорони. Президент торгує на блошиному ринку... Два світи – два способи життя. І хтось ще баламутить, кривить скептично губи: до Європи вони зібралися! Відповім: йдемо вже, йдемо! Цю країну не перемогти»,  підсумовує зустріч із Ющенком автор посту на сторінці   у Facebook «Сестра Чемоданова».





 

Telegram Channel