Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

І зрадника бандити не пошкодували...

В окупованих Ровеньках Луганської області по-звірячому вбили начальника міського управління ДАІ «ЛНР» Сергія Коваленка та його дружину

Тіла батьків виявила донька. За словами джерела в так званій «поліції ЛНР», було встановлено, що труп Коваленка з шістьма вогнепальними пораненнями був у гаражі. Тіло його дружини зі зв’язаними руками і ременем на шиї, а також із множинними тілесними ушкодженнями, саднами та гематомами виявили у ванні, наповненій водою.



Сергій Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни, і після захоплення області бойовиками «ЛНР» перейшов на бік терористів.



Зловмисники забрали ювелірні вироби з золота та срібла, дві шуби, гроші в сумі 10 тисяч доларів США, 60 тисяч руб., автомобіль Volkswagen Tiguan, пістолет «Форт-12 Р» і гладкоствольну мисливську рушницю «ІЖ-27 М» 12-го калібру.


Сергій Коваленко очолював ДАІ Ровеньків до війни, і після захоплення області бойовиками «ЛНР» перейшов на бік терористів.


За попередніми даними, вбивство скоїли колишні члени одного з місцевих козацьких угруповань, що підкорялося отаману Козіцину, яке було розгромлено під час конфлікту з бойовиками ватажка «ЛНР» Ігоря Плотницького, повідомляє «Четверта влада».





 

Telegram Channel