Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Рух дизель-поїзда відновлено!

Волинь-нова

Рух дизель-поїзда відновлено!

Нещодавно в публікації «Незручності — тимчасові» ми розповідали про те, як жителі шести сіл Маневицького району залишилися відрізаними від світу через скасування залізничного сполучення між Ковелем та Сарнами

Аби дізнатися причину такої ситуації, редакції довелося витратити чимало часу – у розгалуженій системі «Укрзалізниці» нас разів шість «відфутболювали» до різних підрозділів. І ось в одному з них нарешті допиталися, що дизель відновить рух за декілька днів. Як підтвердили наші читачі, з 23 серпня поїзд дійсно почав курсувати.



Саме «Укрзалізниця» мала би повідомляти пасажирів про зміни у графіку руху. І не доводити людей до відчаю та радикальних дій.



«Дякуємо за допомогу: рух дизеля Ковель – Сарни відновлено! Дай Боже вам здоров’я, процвітання, а головне – миру на нашій землі», – написав у редакцію від імені громади Костянтин Мельник.


Спасибі за добрі слова, але насправді заслуга журналістів у цій ситуації не така вже й велика. Впливати на залізничне сполучення ми, на жаль, не можемо. У наших силах лише знайти потрібну інформацію. Хоча по-справедливому саме «Укрзалізниця» мала би повідомляти пасажирів про зміни у графіку руху. І не доводити людей до відчаю та радикальних дій.


 

Telegram Channel