Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чужих дітей немає

Волинь-нова

Чужих дітей немає

У місті Ковель знаходиться комунальна установа «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», де знайшли і знаходять тимчасовий дім діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, і ті, котрі опинилися в складних життєвих обставинах.

Світлана ТРОЦЮК


Інтернатна установа може прийняти у своїх стінах 40 дітей віком від 3 до 18 років. Кожен вихованець отримує тут виховання, навчання, харчування, психологічну підтримку, однак не має найголовнішого – батьківської любові і турботи. Тому-то можна потішитися, що в місті залізничників живуть та працюють такі люди, які цікавляться проблемами сиріт, готові прийти на допомогу. Це – колектив Волинського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів «Львівтрансгаз», який організував благодійну акцію «Збери дитину до школи!», спрямовану на потреби вихованців реабілітаційного центру.



Тому-то можна потішитися, що в місті залізничників живуть та працюють такі люди, які цікавляться проблемами сиріт, готові прийти на допомогу.



Більше сотні працівників управління долучились до неї. Спільними зусиллями зібрано понад 10 тисяч гривень на придбання портфелів, канцелярії, шкільного приладдя, засобів гігієни, солодощів.


Свою лепту внесла первинна профспілкова організація магістральних газопроводів. На проведення акції додатково виділено ще 4 тисячі гривень. Доброчинну ініціативу колективу Волинського ЛВУМГ підтримали колеги з Волинського ЦТЗ Управління «Укргазтехзв’язку», котрі також взяли участь у зборі коштів та гуманітарної допомоги.


Люди приносили одяг, взуття, іграшки, дитячі книжки, усе необхідне для школярів. Окрім коштів і гуманітарної допомоги , благодійники подбали і про здоров’я дітей. Так, за їх сприяння вихованцям Центру поліковано зуби, буде зроблено протезування за кошти, зібрані під час благодійної акції.





НА ЗНІМКАХ: під час проведення благодійної акції «Збери дитину до школи»; вихованці Центру із своїми благодійниками.


Фото автора.


 


 


 


 

Telegram Channel