Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Обманув, згвалтував і... втік

Волинь-нова

Обманув, згвалтував і... втік

Поліція уже дві доби розшукує злочинця

Роман ФЛІШАРОВСЬКИЙ



Правоохоронцям відомо, що це людина без постійного місця проживання, йому 30 років, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.



Як розповів нам начальник Луцького відділу поліції підполковник Олег Кічук, близько 21-ї години суботи до жінки звернувся невідомий молодий чоловік і поцікавився, чи могла б її дочка перегнати його автомобіль, оскільки він напідпитку. 20-річна дівчина, яка мала навички керування транспортним засобом, погодилась допомогти незнайомцеві. Однак, як з’ясувалося згодом, то був лише привід, щоб заманити її у поле в районі Гнідавського цукрового заводу, а згодом затягнути в хащі, що неподалік. Тут чоловік згвалтував жертву. Дівчина якимось чином зателефонувала зі свого мобільника до рідних і повідомила, що її насильно утримують. Не встигла навіть сказати, де саме вона перебуває. Після цього рідні звернулись по допомогу до поліції.


Сучасна техніка встановила район, звідки заручниця дзвонила. У Вересневе виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції, нацгвардійці, патрульна поліція, кінологи. Вони і знайшли потерпілу. Гвалтівник, відчувши, що його можуть затримати, втік з місця злочину.


За фактом згвалтування відкрите кримінальне провадження. Особу підозрюваного у вчиненні цього тяжкого злочину встановлено. Проводяться заходи із його затримання. Правоохоронцям відомо, що це людина без постійного місця проживання, йому 30 років, раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.


 Про місце знаходження підозрюваного поліція просить повідомляти за телефонами: 0999164013, 0991675143 або на екстрену лінію "102"

Telegram Channel