Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Прокурори з есбеушниками «трясуть» шроти

Правоохоронці проводять обшуки на шротах, аби виявити незаконно ввезені автомобілі.

Працівники прокуратури Волині спільно зі співробітниками УСБУ та управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС України в області проводять на території області низку санкціонованих судом обшуків, аби виявити незаконно ввезені в Україну авто, які потрапили на територію нашої держави за сприяння працівників митниці, повідомляє прес-служба прокуратури області.



Прокуратура області спільно з працівниками УСБУ в області викрила незаконну схему ввезення на територію України автомобілів на іноземній реєстрації.



Як відомо, прокуратура області спільно з працівниками УСБУ в області викрила незаконну схему ввезення на територію України автомобілів на іноземній реєстрації.


З’ясувалося, що працівники митного поста «Доманово» систематично за гроші пропускали на територію України автомобілі в режимі «тимчасове ввезення». За кожне незаконно пропущене авто зловмисники отримували від 50 до 200 доларів США.


При цьому про «тимчасове ввезення» автомобілів навіть не йшлося. Автівки в Україні одразу потрапляли на шроти й розбиралися на запчастини.


Нагадаємо, під час оглядів службових кабінетів та обшуків за місцем проживання службових осіб митних органів у кабінеті одного із митників було виявлено 1000 доларів США, в помешканні іншого – 3700 доларів США. Триває досудове розслідування.


 

Telegram Channel