Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Як маневиччани ярмаркували в Білорусі

Делегація Маневицького району взяла участь у районному фестивалі-ярмарку «Дожинки -2016» в Іванівському районі Республіки Білорусь.

Олег ВИШАТА


На фестивалі-ярмарку «Дожинки–2016» жителі Іванівського району нахвалювали кращих хліборобів 2016 року та рахували жниварські здобутки. Гості й господарі свята поклали вінки та квіти до пам’ятника загиблим воїнам біля вічного вогню. А після урочистої частини переглянули театралізовану виставу «Уклін щедрій ниві», святковий концерт та поторгувалися на виставці-ярмарку майстрів народної творчості.


В Іваново відбулася офіційна зустріч голови Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка, заступника голови районної ради Ігоря Терещенка та голів Іванівського райвиконкому Юрія Бісуна та районної ради Костянтина Ваюрука.



Після урочистої частини переглянули театралізовану виставу «Уклін щедрій ниві».



Очільники районів обговорювали встановлення дружніх і ділових контактів, підписали договір про співпрацю в економічній, освітянській та культурній сферах, обговорили можливість участі в конкурсі заявок в рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна на отримання грантів для спільної реалізації транскордонних проектів, що мають велике значення для обох регіонів.


 


 

Telegram Channel