Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

Тепер у Нововолинську та Іваничах юристи допомагатимуть безкоштовно

У шахтарському місті відбулося відкриття Нововолинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Алла ЛІСОВА



Їх послугами зможуть скористатися учасники АТО, інваліди і малозабезпечені.



Очолила його Вікторія Скриннік, яка раніше працювала головним спеціалістом міського управління юстиції. Директор місцевого центру Наталія Смолярчук зауважила, що створення таких осередків дасть можливість бути ближче до тих, кому потрібна кваліфікована допомога юриста, але через матеріальну скруту він її не може отримати. Загалом в державі вже діє сто таких центрів, в області — три. Їх послугами зможуть скористатися учасники АТО, інваліди і малозабезпечені. Вісім адвокатів працюватимуть у приміщенні колишнього міського управління юстиції. Невдовзі правовики прийматимуть громадян і в міському ЦНАПі.


А минулої п’ятниці в Іваничах теж почав діяти відділ «Іваничівське бюро правової допомоги».




На знімках: Директор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Смолярчук (ліворуч) та завідувачка Нововолинського бюро Вікторія Скриннік.


Як працюватиме нововостворений осередок правової допомоги прийшли почути голова Нововолинської міської організації ветеранів війни та праці Леонід Дудар та керівник міської організації «Діти війни» Людмила Віденіна (зліва від Дудара).


Фото Алли ЛІСОВОЇ


 

Telegram Channel