Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

Навіщо така поліція, яка боїться мажорів? (відео)

Українські користувачі Інтернет активно обговорюють відео, на якому в Миколаєві кілька правоохоронців не можуть приборкати двох дебоширів.

Зокрема, своє обурення вже висловили народний депутат Борислав Береза, радник президента Юрій Бірюков і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.


На відео події розгортаються у пізній час в Миколаєві, де двоє дебоширів напали на таксиста. На виклик прибули як мінімум дві машини патрульної поліції. На місці інциденту  зібралися перехожі миколаєвці, які вимагали затримати дебоширів. Однак молодики продовжували чіплятися до перехожих, погрожувати їм, до одного навіть застосували фізичну силу.



Ті екіпажі, які були присутні, саме "присутні", не вдаючись до жодних дій, окрім як збирання всього цього  бруду на нашу адресу, на адресу Патрульної поліції всієї України, - будуть звільнені безповоротно разом з горе-командиром.



Після численних вимог перехожих одного із дебоширів таки затримали. Іншому ж дозволили сісти в свій Мерседес.


Як відомо, миколаївська поліція опинилася в епіцентрі скандалу після того, як у ніч на 24 серпня 2016 року в Кривому Озері поліцейські насмерть закатували чоловіка під час затримання. На щастя реакція на цю бездіяльність була. «Ті екіпажі, які були присутні, саме "присутні", не вдаючись до жодних дій, окрім як збирання всього цього  бруду на нашу адресу, на адресу Патрульної поліції всієї України, - будуть звільнені безповоротно разом з горе-командиром. По цій ситуації покарання понесуть усі причетні співробітники», –  заявив начальник Департаменту патрульної поліції України НПУ Євген Жуков,Згодом автор відео також прибув до поліцейського відділку, де перебували дебошири. Однак один із них вийшов до автора відео та відібрав у нього телефон. Як стверджує автор, поліцейські не вжили ніяких заходів та не відреагували на його вимогу повернути телефон.


Відео інцидента:


Telegram Channel