Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

У Ковелі протестують проти побудинкових лічильників

У місті залізничників, як і всюди по Україні, газові служби розпочали активно встановлювати побудинкові прилади обліку газу. Вони пояснюють, що керуються листом Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Іван КОВЕЛЬСЬКИЙ



Люди мають платити за газ, використаний лише у своєму помешканні.



Але ковельчани обурюються та відмовляються це робити, тому що вважають побудинковий облік несправедливим. За їхніми словами, люди мають платити за газ, використаний лише у своєму помешканні. Кілька колективних звернень з цього приводу надійшло на ім’я міського голови Олега Кіндера, містяни приходили особисто на прийом, аби влада втрутилась і допомогла вирішити питання.
Міський голова запевняє, що розуміє і підтримує мешканців Ковеля. Дійсно, не всі в однаковому об’ємі споживають газ. На його думку, потрібно встановлювати індивідуальні газові лічильники. З цього приводу у четвер, 1 вересня, скликається позачергове засідання виконкому, на яке запросять представників Ковельського управління з експлуатації газового господарства, Антимонопольного комітету, аби вони роз’яснили ситуацію.

Telegram Channel