Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Співробітництво Луцька із селом Прилуцьке

На сесії Луцької міської ради першим депутати одноголосно ухвалили про надання згоди на співробітництво територіальних громад Луцька з Прилуцькою сільською радою Ківерцівського району.

Володимир ГАК



У Прилуцькому є площі для потенційної розбудови інфраструктури, що важливо для Луцька, а мешканці їхньої громади зацікавлені в покращенні медичного обслуговування, наданні адміністративних послуг, транспортному забезпеченні, ремонті доріг.



Заступник міського голови Сергій Григоренко аргументував важливість цього історичного рішення. За його словами, воно дозволить врегулювати відносини правового, економічного, соціального та організаційного характеру. У Прилуцькому є площі для потенційної розбудови інфраструктури, що важливо для Луцька, а мешканці їхньої громади зацікавлені в покращенні медичного обслуговування, наданні адміністративних послуг, транспортному забезпеченні, ремонті доріг. Саме ці проблеми можна буде ефективніше вирішувати спільними зусиллями. Прилуцький сільський голова Валентин Арчибасов поінформував луцьких обранців громади, що більшість депутатів та жителів підтримують ініціативу про співробітництво територіальних громад. Депутати Луцької міської ради Григорій Пустовіт, Аркадій Соломатін, Павло Данильчук, Тарас Шляхтич, Микола Дендіберін, Микола Федік, Андрій Козюра у своїх виступах зазначали, що це рішення стане прикладом для інших громад, які також планують об'єднатися із Луцьком.Міський голова Микола Романюк подякував депутатам та представникам територіальної громади, які думають про майбутнє. Варто зазначити, що це важливе рішення обранці ухвалили одноголосно.


 


 

Telegram Channel