Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Ура: Аваков налякав «Інтер»! (відео)

Глава МВС Арсен Аваков через свою сторінку у Facebook вимагає в Нацради з питань телебачення і радіомовлення, а також у Служби безпеки України відкрити очі на рупор п’ятої колони Кремля

«Антиукраїнська, антидержавна позиція телеканалу «Інтер» – скільки ще потрібно фактів і доказів? Нацрада з телебачення – де ви?! Чи політична коньюнктура і кланові інтереси так здушили вам горло, що ви забули, навіщо вас створювали?


Звертаюсь до СБУ. Шановні колеги, пауза затягнулась, – ваша пряма відповідальність відреагувати на озвучені факти. Ідеолог інформаційної політики «Інтера», громадянин Росії Шувалов – повинен бути виселений із країни. Стосовно Льовочкіна і його політичних вигодуванців на російські гроші – необхідне неупереджене розслідування і публічне оголошення результатів! Терабайти існуючих фактів неможливо підробити, як і не можливо заховати і замовчати!», – написав Аваков і додав посилання на програму «Еспресо.TV».




Акціонер медіагрупи «Інтер» бізнесмен Сергій Льовочкін, стосовно якого Аваков вимагав відкрити кримінальне провадження, звинуватив главу МВС у спробі переділу медіаринку.



Реакція не забарилась: акціонер медіагрупи «Інтер» бізнесмен Сергій Льовочкін, стосовно якого Аваков вимагав відкрити кримінальне провадження, звинуватив главу МВС у спробі переділу медіаринку.


Та й Служба безпеки України вустами її прес-секретаря Олени Гітлянської заявила, що «наведені обставини для СБУ не є новиною» і «за наявності достатніх даних щодо обґрунтованої підозри громадянки «С» органом досудового розслідування СБУ будуть прийняті відповідні процесуальні рішення». Також у спецслужбі закликали до співпраці у визначений законом спосіб. «Фейсбук до цього не має жодного відношення», – зазначають в СБУ.


 


 

Telegram Channel