Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

В Білорусі знову воюють з дармоїдами

В Білорусі безробітні селяни отримали попередження про необхідність з’явитися в податкову, щоб пояснити, чому не платили податок в 2015-му році

У податковій інспекції людей заспокоюють, що це просто повідомлення про шанс пояснити що людина, можливо, працювала за договором, або може офіційно трудилась в Росії. Про це пише ЗІК, спираючись на сюжет «Белсат».



«Ну і нехай, відсидимо 15 діб, відпрацюємо і все» – так реагують жителі Краснопільського району на так званий податок на дармоїдство



«Ну і нехай, відсидимо 15 діб, відпрацюємо і все» – так реагують жителі Краснопільського району Могильовської області на перспективу отримати добу за те, що не виплатять так званий податок на дармоїдство.


«За що я повинен платити, я не знаю. Розвалені колгоспи, роботи немає. На біржі також сказали, що роботи немає. На біржі допомогу не надають за те, що безробітний», – каже житель села Романьки.


В податковій інспекції стверджують, що папірці без підпису та печатки, які отримали безробітні селяни – це ще не вимога заплатити.

Telegram Channel