Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Завтра у Луцьку кожен може стати геніальним ученим

Волинь-нова

Завтра у Луцьку кожен може стати геніальним ученим

У неділю, 25 вересня 2016 року, з 12.00 до 16.00 на Театральному майдані обласного центру відбуватиметься щорічна акція «Наукові пікніки»

Кожен лучанин від малого до великого матиме змогу відчути себе геніальним ученим та експериментатором, взявши участь у «Наукових Пікніках», що проходитимуть просто неба.


Суть наукових пікніків: кожен охочий матиме можливість проекспериментувати та власними руками проробити вражаючі досліди із фізики, хімії, робототехніки, біології, психології та інших наук; відчути себе дослідником та поспілкуватись з науковцями.



Кожен охочий матиме можливість проекспериментувати та власними руками проробити вражаючі досліди із фізики, хімії, робототехніки, біології, психології та інших наук.



   Участь в науковому пікніку, як повідомляє офіційний сайт Луцької міської ради, – це чудова можливість талановитим дітям, молоді, молодим вченим, керівникам гуртків та наукових осередків заявити про себе, свої можливості, винаходи, продемонструвати усім свої сили та знання у цікавій, ігровій, невимушеній формі.


Захід організований «Волинським Інститутом підтримки та розвитку Громадських ініціатив» за підтримки Луцької міської ради.


 

Telegram Channel