Курси НБУ $ 39.00 € 42.16

І бізнесмени, і міністри, і політики – дружно за легалізацію грального бізнесу. Чому б це?

Бо йдеться про прибутки у мільярди доларів. Але скільки з них заробить держава?

«Коли я будував готель («Premier Palace Hotel Kharkiv» – Ред.), однією з умов було будівництво залу казино. І я вклав 15 мільйонів доларів, побудували чудовий зал. Він стоїть, не використовується… Виводьте з тіні весь цей тіньовий бізнес. Йдеться про мільярди доларів для бюджету», – заявив президент групи компаній DCH Олександр Ярославський, звертаючись до членів уряду та депутатів Верховної Ради, присутніх на VIII Міжнародному економічному форумі «Інвестиції. Інновації. Харківські ініціативи».



Ми рахували з Мінфіном та Мінекономіки. Йдеться про півтора мільярди на рік доларів.



У свою чергу міністр внутрішніх справ Арсен Аваков уточнив, що, за оцінками уряду, йдеться про дуже значні надходженнях до бюджету. «Ми рахували з Мінфіном та Мінекономіки. Йдеться про півтора мільярди на рік доларів», – сказав Аваков.


Пізніше, відповідаючи на запитання журналістів, народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Ірина Луценко повідомила, що є два проекти легалізації ігорного бізнесу. «Це означає, що сьогодні є запит на легалізацію та контроль за таким бізнесом, як додатковим джерелом надходжень до бюджету», – сказала вона, висловивши сподівання, що найближчим часом буде розроблено узгоджений законопроект, що влаштує всі зацікавлені сторони.

Telegram Channel