Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Із листопада жителям Брища до Луцька буде «рукою подати»

Під час засідання виконавчого комітету заступник начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа поінформував членів виконкому щодо питання відкриття автобусного маршруту № 6 «Конякіна – с. Брище» та проведення конкурсу на перевезення пасажирів

Він зауважив, що фактично цей маршрут нині функціонує, але як приміський. За його словами, надійшло звернення від голови Рокинівської селищної ради, аби включити його у міську автобусну мережу, адже у них часто виникали проблеми з перевізником. Олександр Середа зазначив, що отримано погодження Волинської облдержадміністрації.


Крім того, пропонується оголосити конкурс на визначення перевізника, який обслуговуватиме цей маршрут.


Автобусний маршрут №6 «Конякіна – с. Брище» пролягатиме за маршрутом у прямому та зворотному напрямках: Конякіна, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Дубнівська, Архітектора Метельницького, Глушець, Ковельська, с.Брище (місця міжзмінного відстою на вул. Конякіна та у с.Брище).



За словами Миколи Романюка, після переведення у міську автобусну мережу цього маршруту дасть можливість уникнути проблем із перевезенням мешканців Брища до Луцька, які часто виникали.



Конкус буде оголошено 29 вересня. Документи прийматимуть до 17 години 17 жовтня. Сам же конкурс відбудеться 1 листопада.


Міський голова Микола Романюк зазначив, що у селі Брище знаходиться міський полігон твердих побутових відходів. Міська рада надає фінансову підтримку Рокинівській селищній раді. Зокрема, і надає допомогу у транспортному сполученні. За його словами, після переведення у міську автобусну мережу цього маршруту дасть можливість уникнути проблем із перевезенням мешканців Брища до Луцька, які часто виникали, інформує офіційний сайт Луцької міської ради.

Telegram Channel