Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинські контрабандисти замітали сліди мішками з соломою

Волинь-нова

Волинські контрабандисти замітали сліди мішками з соломою

Цигарки через кордон переправляли неповнолітні


Серед 10 правопорушників 6 виявились неповнолітніми, 2 з яких ще не досягли 16-річного віку.



На ділянці відділу прикордонної служби «Новогрузьке» Луцького загону прикордонний патруль виявив ознаки подолання контрольно-слідової смуги. Щоб приховати напрямок руху та кількість осіб порушники використали мішки з соломою. Негайно було організовано пошукові заходи та поінформовано польських колег, інформує Державна прикордонна служба України.


За результатами спеціальних заходів українські прикордонники затримали 6 правопорушників, які переховувались в смузі місцевості між кордоном, що проходить по річці Західний Буг, та інженерними спорудами. Також на березі було знайдено гумовий човен. Згодом польська сторона повідомила, що завдячуючи оперативному обміну інформацією на цьому ж напрямку ними було затримано 4 порушників, які безпосередньо і переправляли цигарки на сусідній берег.


Серед 10 правопорушників 6 виявились неповнолітніми, 2 з яких ще не досягли 16-річного віку. Відносно них Луцьким прикордонним загоном підготовлено інформування до Любомльського відділу поліції щодо притягнення їх батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП за неналежне виховання дітей. Разом з цим проінформовано обласну прокуратуру та обласну державну адміністрацію. Відносно решти затриманих матеріали щодо порушення прикордонного законодавства направлено до районного суду.

Telegram Channel