Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

По Станиці Луганській бойовики відкрили провокуючий вогонь

За минулу добу російсько-окупаційні війська 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників


Також із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Новгородського.



Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь із міномету 82-го калібру по Пісках і Авдіївці, а із міномету 120-го калібру - по Шахті Бутівка. Також із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Новгородського. А в районі Авдіївки противник застосував снайперську групу, повідомляє прес-центр штабу АТО. 



На Луганському напрямку зафіксовано 5 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новозванівки та Новоолександрівки, відкриваючи вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. А по Станиці Луганської ворог відкривав провокуючий вогонь з підствольних гранатометів.



На Маріупольському напрямку зафіксовано 12 порушень “режиму тиші”. В районі Мар’їнки, Новотроїцького, Тарамчука, Павлопіля, Старогнатівки та Широкиного бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. А в районі Мар’їнки противник застосував снайперську групу.



В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 2 БПЛА.



Незважаючи на провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей, запевняють у штабі. 

Telegram Channel