Курси НБУ $ 39.60 € 42.28

Після скандальної сутички з Парасюком Вілкул задумався про еміграцію

Півночі депутат Опоблоку не спав, міркуючи про конфлікт, що трапився


Парасюк дочекався екс-регіонала Олександра Вілкула після передачі і намагався його побити, обізвавши «кремлівською шльондрою». 



Нардеп від Опоблоку, поплічник Януковича Олександр Вілкул зробив заяву після сутички зі своїм колегою по парламенту Володимиром Парасюком. Колишній регіонал на своїй офіційній сторінці в фейсбуці зізнався, що півночі не спав:


"Дорогі друзі! Щиро вдячний всім, хто мене підтримав. Багато з вас написали і в стрічку, і в повідомлення, що не треба опускатися до рівня парасюків. Півночі думав. Логіка є. Думаєте, мені почало подобатися битися? Виходу не було – він напав зі спини. Зрозумійте, якщо гидливо стояти осторонь, то ці люди будуть далі гробити нашу країну. У підсумку зайняти позицію і почати боротися доведеться кожному. Або емігрувати. Або мовчки терпіти приниження і розуміти, що немає майбутнього ні у нас, ні у дітей", – написав Вілкул. 


Як повідомлялося раніше, народні депутати Володимир Парасюк та Олександр Вілкул посварилися у прямому ефірі телеканалу «112», а потім почубилися в коридорі. Згідно з інформацією, озвученою в ефірі, «сотник Майдану» Парасюк дочекався екс-регіонала Олександра Вілкула після передачі і намагався його побити, обізвавши «кремлівською шльондрою». 

Telegram Channel