Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Американське видання The New York Times підтримало Хілларі Клінтон на прийдешніх виборах

Газета відступила від звичної практики збереження нейтралітету і відкрито підтримала кандидата від Демократичної партії в президенти США Хілларі Клінтон


Наступний президент США зіткнеться з серйозними глобальними викликами, пов'язаними з Росією, на Близькому Сході, Азії та у Східній Європі.



Напередодні NYT опублікувало редакційну колонку "Хілларі Клінтон в президенти", пише "Новое Время"


Видання пояснило свою підтримку Клінтон завдяки "поваги до її стійкості, інтелекту і мужності".


У колонці зазначається, що наступний президент США зіткнеться з серйозними глобальними викликами, пов'язаними з Росією, на Близькому Сході, Азії та у Східній Європі.


"Через війни та рецесію, американці, які народилися після терактів 11 вересня, повинні були рости швидко, і вони заслуговують дорослого президента. Прагнення до вирішення проблем в реальному світі, які Хілларі Клінтон демонструє протягом своєї кар'єри, показує її готовність до цієї роботи, тому країна повинна найняти її", - пояснили свій вибір в NYT.


"Крім того, випадкові помилки місіс Клінтон, в поєднанні з атаками на її благонадійність, перекрутили уявлення про її характер. Вона є одним з найбільш живучих політиків свого покоління, чия готовність вивчати і правильний курс рідко зустрічаються в епоху партійної стійкості", - сказано в статті.


Раніше президент США Барак Обама теж підтримав Клінтон, закликавши чорношкіре населення країни голосувати за неї.


"Якщо ви насправді стурбовані оплатою рахунків, зростанням економіки, створенням можливостей для всіх, збереженням тенденції зростання доходів і заробітної плати і скорочення бідності, голосування за Дональда Трампа неможливе", - пояснив свою позицію Обама.


Вибори президента США відбудуться 8 листопада.

Telegram Channel