Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

Володимир Гунчик: «Продукція машинобудівників Волині витримує конкуренцію з відомими фірмами»

Шановні працівники і ветерани підприємств, організацій та установ машинобудівного комплексу України!

Вітаю Вас із професійним святом — Днем машинобудівника, який традиційно святкують в останню неділю вересня. Офіційне проголошення цього фахового свята тільки підкреслює вагоме значення машинобудівного комплексу серед інших складових промисловості України. 


Ви працюєте в одній із найскладніших галузей з тривалим циклом виробництва та складним процесом виготовлення продукції. Кому, як не вам, знати, скільки сил та завзяття, знань та натхнення вкладено у виготовлену продукцію. Ви невтомно працюєте над кожною із сотень деталей, з яких потім складаєте високотехнологічну конструкцію світового рівня.



На сьогоднішній день небагато вітчизняних підприємств змогли адаптуватися до нових реалій, але машинобудівникам Волині це під силу.



Завдяки трудовим досягненням вчених, конструкторів, інженерів та робітників машинобудівного комплексу відбувається економічне зростання нашої країни. Продукція вітчизняних машинобудівників відома і конкурентоспроможна не тільки в Україні, а й усьому світі.


На сьогоднішній день небагато вітчизняних підприємств змогли адаптуватися до нових реалій, але машинобудівникам Волині це під силу. Вони працювали, нарощували потужності, впроваджували інноваційні технології. І результат очевидний.


Продукція машинобудівників Волині знаходить попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках, витримує конкуренцію з відомими фірмами, з честю несе марку якості.


Високий професіоналізм, досвід і невтомний труд забезпечили досягнення у поточному році стабілізації виробничого та фінансового стану більшості машинобудівних підприємств. Збільшення обсягів виробництва, освоєння випуску новітньої сучасної техніки сприяє відновленню престижу машинобудівних професій.


Тож зичу вам подальших творчих та трудових досягнень, теплих ділових відносин, оптимізму, добробуту, достатку та здоров’я на довгі роки вам та вашим родинам!


З повагою голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир ГУНЧИК.


Джерело: офіційний сайт Волинської обласної державної адміністрації.

Telegram Channel