Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинські машинобудівники виграли тендери на 45 тролейбусів та 68 автобусів

Волинь-нова

Волинські машинобудівники виграли тендери на 45 тролейбусів та 68 автобусів

Сьогодні – День Машинобудівника. Напередодні свята в одному із цехів Дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» відбулися урочисті заходи


Привітати працівників зі святом та вручити нагороди прийшли голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, Луцький міський голова Микола Романюк.




Директор заводу Микола Джула привітав колег з професійним святом і розповів про успіхи та здобутки підприємства — цьогоріч вдалося виграти тендери на 45 тролейбусів та 68 автобусів, незважаючи на те, що рік був складним та напруженим.


Володимир Гунчик у вітальному слові акцентував на тому, що машинобудівники це рідні для нього люди, адже близько 30 років він працював на цьому підприємстві. Володимир Гунчик побажав колективу подальших успіхів, удачі, злагоди та вручив відзнаки і нагороди обласної державної адміністрації.



Володимир Гунчик у вітальному слові акцентував на тому, що машинобудівники це рідні для нього люди, адже близько 30 років він працював на цьому підприємстві.



    Привітав присутніх зі святом й міський голова Микола Романюк, подякував колективу заводу за важливу працю, стійкість, новаторство та зазначив, що підприємство робить значний внесок у розвиток міста, адже сплачує податки до місцевого бюджету. Він побажав усім щастя, злагоди в родинах, миру, Божих благословіть.


Микола Романюк нагородив Подякою міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток автомобілебудівної галузі України, а також з нагоди професійного свята – Дня машинобудівника працівників дочірнього підприємства «Автоскладальний завод №1» публічного акціонерного товариства «Автомобільна компанія «Богдан Моторс»: Пилипчука Федора Миколайовича, фахівця з оргроботи управління безпеки; Назарук Єву Ананіївну, оператора копіювальних та розмножувальних машин другої категорії управління справами і персоналом; Юрчика Анатолія Максимовича, водія-випробовувача тролейбусів управління якості; Коломійця Дмитра Васильовича, економіста з фінансової роботи відділу контролінгу та фінансів; Сіжука Миколу Анатолійовича, інженера-конструктора управління головного технолога; Ляшка Андрія Володимировича, начальника бюро відділу комплектації управління логістики; Клімовича Олексія Леонідовича, начальника бюро розробки технологій управління головного технолога; Паранькіна Володимира Олександровича, заступника начальника виробничо-диспетчерського відділу, начальнику бюро планування та оперативного контролю виробництва виробничої служби, інформує офіційний сайт Луцької міської ради. 

Telegram Channel