Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

Лучанин поскаржився на шансон у луцькому караоке

Музику замовляли молоді люди

Святкування лучанин Сергій Мостенець описав на своїй сторінці у Facebook


"Розпач....


Вчора був на святкуванні дня народження одного із своїх друзів у Луцьку. Все застілля проходило гарно: привітання, побажання, гарні слова про іменинника... Але пост не про це.



Виявилось, що у закладі є караоке, і після 20 години почали сходитися люди, аби поспівати пісень. Від друзів звучали для іменинника різні пісні, у тому числі і російськомовні, які є дійсно шлягерами. А далі почалось. За весь вечір (6 годин) прозвучало аж ...2 пісні покійного Кузьми , все решта – "Кольщик, наколи мне купола" , "Святая Русь", "Офицеры, россияне", "Голуби летят над нашей зоной" і т.д. І це не іронія, саме ці пісні звучали.
Всі ці "шлягери" співали молоді хлопці та дівчата, на прохання 10 людей припинити цю ахінею відповідь хлопчини, що крутив цю муть – у нас пісні по замовленню. І саме прикро те, що ці пісні співали люди, котрі родом з Волині з поліських регіонів, де найбільше привезли з Донбасу наших хлопців в гробах... Я не проти російськомовних пісень, але люди, майте гідність.  Прикро...", – написав чоловік. 

Telegram Channel