Курси НБУ $ 39.22 € 42.37

Олексій Чупа влаштує літературно-театральний перформанс у Рівному

Захід відбудеться 1 жовтня

У перший день жовтня у Рівному відбудеться справжній літературно-театральний перформанс за мотивами книги Олексія Чупи «Вишня і Я», що вийшла у «Видавництві Старого Лева», повідомляє сайт видавництва. 

 

У рамках шостого сезону проекту «Година в метро» – платформи для взаємодії літератури і театру  - Олексій Чупа та професійні актори читатимуть уривки з книги письменника, чим допоможуть слухачам ще глибше зануритися у твір і відчути його. А ще гості заходу матимуть нагоду поспілкуватися з письменником за чашкою гарячого чаю, більше дізнатися про взаємодію літератури й театральної майстерності. Початок о 19.00 у театрі «Сонях» (м. Рівне, вул. Черняка 9).


 


Вишня і Я» суттєво здивувала читачів, що стежать за творчістю Олексія Чупи. Автор написав неймовірно зворушливу і дуже камерну повість про почуття і стосунки, про світ навколо і всередині, про дитину, яка вміє бути дорослою, та дорослого, який вміє бути дитиною. Адже Ярчик (головний герой) допомагає відривати світ 6-річній дівчинці Вишні, відчуває першу відповідальність за когось. Саме про це й говоритимемо на зустрічі. Запрошуємо!

 

Інформація щодо квитків:  096 90 20 947 (Оксана) 

 

Також квитки можна придбати в кав'ярні «Wake up» (проспект Миру, 9).


 
Telegram Channel