Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
До «Мандарина» за гарними знаннями з усієї області!*

Волинь-нова

До «Мандарина» за гарними знаннями з усієї області!*

Цьому луцькому приватному мовному центру восени виповнюється 7 років. Колектив отримує позитивні відгуки тих, хто освоював іноземні мови разом із ними. Викладачі володіють сучасними методиками, удосконалюються за кордоном – може, в цьому секрет їхньої популярності? Ми поспілкувалися із керівником закладу – Юлією Яковлюк (на фото), аби дізнатися, чому мовці надають перевагу «Мандарину»


Лариса ЗАНЮК


Пані Юліє, з чим ідете до людей і які мови пропонуєте вивчати?


Ми враховуємо думки й побажання всіх, хто приходить вчитися, запитуємо, чи їм цікаві наші уроки. Як керівник, буваю на заняттях колег дуже часто. А показником наших досягнень є успіхи учнів. У мене був студент, який навчався англійської, а тепер поїхав у Китай і там вже сам викладає. Інший, з яким займалася по скайпу, за 4 місяці так досконало вивчив польську, що тепер у Польщі проводить презентації, має свій бізнес, мало того, став кращим підприємцем року. Про це дізналася вже з польської преси. У колеги дівчинка розпочала з азів німецької, а тепер навчається у Львові на перекладача. Крім англійської, німецької та польської, навчаємо французької, італійської, іспанської, і, звичайно, української мови; готуємо до іспитів TOEFL, KET, IELTS і ЗНО.


У ваш центр приходить багато молоді і старших людей не лише для удосконалення, а й для вивчення нової мови. За який час можна опанувати іноземну?




Всього 20 інтенсивних занять — і ви впевнено почуваєтеся за кордоном, у побутовому спілкуванні, у відпустці.



Для кожної мови ці терміни трохи різняться. Наприклад, курс оволодіння азами англійської учень проходить за 9 місяців. Це дивує, адже у школі діти, які вивчають мову 7 років, вільно нею не володіють. Польську можна вивчити за 4—6 місяців. Щомісяця ми проводимо безкоштовні презентаційні заняття, щоб охочі могли прийти і подивитися, чим ми займаємося. Наші викладачі часто бувають за кордоном і прищеплюють учням любов до мови через культуру, літературу того народу, мову якого вивчають. Ми й учнів возимо на екскурсії, запрошуємо на зустрічі з іноземцями, щоб мовне спілкування було живим.


Чи є у вашому центрі вікові обмеження?


Абсолютно ніяких! Ми жартуємо, що вік наших учнів – від 2 до 102 років. Для маленьких заняття відбуваються у формі гри, не нав'язливо. А потім батьки дивуються, що дитина знає більше, ніж вони.


Що потрібно, аби потрапити на заняття?


Насамперед визначити рівень знань. Для цього на сайті або безпосередньо у «Мандарині» можна пройти тест. Потім формують групу відповідно до рівня. Заняття в міні–групах із 5–8 осіб відбуваються 2 рази на тиждень по годині – переважно у вечірній час. Набір відбувається постійно. Час та дні проведення занять визначають за домовленістю учасників групи. До речі, влітку теж можна вчитися.


Пані Юліє, ви маєте три вищих освіти та викладаєте дві мови, а яким чином формували колектив?


Викладачів підбираємо дуже ретельно. Маємо хорошу репутацію і хочемо, щоб люди й надалі нам довіряли. У центрі займаються 14 викладачів, маємо он–лайн школу, де заняття ведуться по скайпу. Але спочатку педагог має пройти співбесіду, відвідати наші заняття, показати своє і тоді під керівництвом старшого викладача приступає до роботи.


А віртуальні заняття виправдали себе?


Це дуже зручно! Через скайп ми вчимо учнів у 9–ти країнах світу. Переважно це українці за кордоном, які вибирають наші послуги, бо вони значно дешевші, тим більше – можна щось уточнити рідною мовою.


Які ще послуги надає мовний центр «Мандарин»?


Готуємо до ЗНО із української та іноземних мов, консультуємо про вступ у виші Польщі, бо співпрацюємо з ними, буваємо там, вивчаємо умови проживання студентів і практично влаштовуємо дитину у навчальний заклад. У хорошому виші навчання коштує від 900 євро у рік, за «Картою поляка» – безкоштовно, а цього року налагодили співпрацю із польськими технікумами. Після 9 класу навчання у технікумах для іноземців безкоштовне. 4 роки – і ви дипломований спеціаліст.


Пані Юліє, чи надаєте пільги для окремих категорій?


Повірте – у нас хороші можливості навчання для дітей із усієї області. Маємо учнів із Локачинського, Горохівського, Маневицького районів, навіть з Рівненщини. Коли я дізналася про одну дівчинку, яка пішки із села йде півтори години на маршрутку, а потім ще 2 години їде, то зрозуміла, який насправді важкий той шлях до знань – щоб успішно скласти ЗНО, школярі жертвують своїм часом, але вибирають нас. Таким дітям ми робимо знижки. До речі, та дівчинка з нуля вивчила польську мову і тепер навчається у польському виші. Із села Боремель священик бусом привозить до нас на заняття аж восьмеро дітей. Ну як тут не піти назустріч?


Перспективи з «Мандарином» насправді великі, знання – практичні, ще й офіційний сертифікат, який не надасть жоден репетитор. А експрес–курси — часом ідеальний і єдиний варіант для тих, хто потребує за максимально короткий час опанувати англійську. Всього 20 інтенсивних занять, мінімум граматики, лише найпопулярніші та необхідні для повсякденного спілкування слова та вирази – і ви впевнено почуваєтеся за кордоном, у побутовому спілкуванні, у відпустці. Уточнити інформацію можна на сайті центру www. mandarincenter. com. ua  або за адресою: м. Луцьк, просп. Волі, 27, тел. +38(050) 714 56 56.


 

Telegram Channel